ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΚΑΤΕΦΘΑΣΑΝ “ΟΙ ΕΠΟΠΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ”!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Από σήμερα 3 Ιουνίου 2024, “οι επόπτες της γειτονιάς” του Δήμου Θεσσαλονίκης είναι θεσμός.

Πρόκειται στην ουσία για ΜΙΑ ομάδα του Δήμου η οποία θα θέτει όρια στους επαγγελματίες περιοχών,προκειμένου να προστατευτεί η δημόσια υγεία,αφουγγκάζοντας παράλληλα τα παράπονα των πολιτών.

Η δράση αφορά 25 γειτονιές,εκ των οποίων η μία αφορά την παλαιά και νέα παραλία.

Κλιμάκιο της επιχειρησιακής δράσης,επισκέφτηκε σήμερα το Καπάνι,προκειμένου να διευθετηθούν ζητήματα τα οποία σχετίζονται με την δημόσια καθαριότητα.

Παρόν στην δράση ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας,Ανακύκλωσης και Κλιματικ΄ής Αλλαγής, Γεώργιος Δημαρέλος.συνεργάτες διένειμαν ειδικά φυλλάδια στους επαγγελματιές,ενημερ΄ώνοντάς τους για του ότι οι επιχειρήσεις παραγωγής, επεξεργασίας, μεταποίησης και λιανικής πώλησης τροφίμων ότι είναι υποχρεωμένοι βάσει νόμου να συμβληθούν με πιστοποιημένη εταιρεία διαχείρισης ζωικών υποπροϊόντων, τα οποία απαγορεύεται να απορρίπτονται στους κάδους απορριμμάτων του Δήμου Θεσσαλονίκης.

«Μία βασική προεκλογική μας δέσμευση γίνεται πράξη μέσα σε λίγους μήνες. Απευθύνω έκκληση στους πολίτες και τους επαγγελματίες να στηρίξουν τον θεσμό, έτσι ώστε όλοι μαζί να βελτιώσουμε την καθημερινότητα στη Θεσσαλονίκη. Η προσπάθεια συνεχίζεται για μια πόλη πιο καθαρή, πιο βιώσιμη, πιο λειτουργική, πιο προσβάσιμη», τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο